Nye SMS lån

Nye lån & mobillån opdateret tirsdag, 28/6

Vi modtager provision for låneformidling - Listen viser ikke alle lån i Danmark og er ikke objektiv.

Er SMS lån det samme som mobillån og kviklån?

Ja, det er nøjagtigt det samme. Nogle kalder disse hurtige online lån for mobillån, andre kalder dem SMS lån og andre igen for kviklån eller quicklån.

Kan man ansøge via sin mobil?

Det kan man! Alle lån her kan ansøges fra mobil, tablet eller computer efter ønske.

Hvor hurtigt får man penge med disse lån?

Det afhænger af det valgte lån. Typisk varer det mellem 5 minutter og en times tid, fra du har godkendt lånet, til du har penge på din konto. Det gælder dag og nat, weekender og helligdage.

SMS lån hurtig udbetaling

SMS lånDu har sikkert set en masse reklamer med SMS lån hurtig udbetaling eller mobillån hurtig udbetaling, og det kan du roligt tage meget bogstaveligt. Vælger du et SMS lån hurtig udbetaling, så vil den simple og super nemme låneproces se ud som følger:

 1. 2 minutter: På at udfylde dine personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail)
 2. 20 sekunder: Udfyld det ønskede lånebeløb og løbetid på mobillånet
 3. 10 sekunder: Underskriv låneansøgningen med dit NemID
 4. 15 - 30 sekunder: Afvent svar på skærmen eller per e-mail
 5. 30 - 45 minutter: Hurtig udbetaling direkte ind på din NemKonto

Som du kan se af ovenstående, så tager den samlede proces med selve ansøgningen - ALT inklusiv - maksimalt 3 minutter. Bliver du godkendt, læner du dig tilbage i sofaen, eller går ned og shopper en lille tur, og når du kommer hjem, er udbetalingen effektueret.

Kvik SMS pengelån på 2 minutter døgnet rundt, året rundt!

Kontantlån hurtig udbetaling er bestemt ingen overdrivelse, når det kan gøres på under en time - og her snakker vi altså døgnet rundt, året rundt - inklusiv lån i weekender (lørdag og søndag) samt helligdage. Med så hurtig udbetaling behøver du ikke længere at bekymre dig om uventede eller uforudsete udgifter - for du kan bare optage SMS mobillån penge samme dag og betale dem nu og her med et SMSlån nu!

Hvad er et SMS lån?

Egentlig kaldes denne type kredit ikke længere SMSlån sådan officielt - men det er en betegnelse, der har sat sig ganske fast sammen med termen "mobillån" eller "SMS minilån". Den stammer fra dengang, hvor de typisk ret små minilån med meget kort løbetid blev ansøgt om via en SMS besked - altså lån via SMS.

I dag har alle jo adgang til internet via både mobiltelefon og hjemme på desktop-computeren, og det reelt fjernet behovet for de SMS baserede låneansøgninger. Det er meget nemmere at klare det hele online via mobil eller computer.

Mobillån uden sikkerhed er én af mange fordele!

Men igen: SMS mobillån er en betegnelse, der har fundet fodfæste, og den betegnelse bruges i dag helt naturligt om de typer af online kreditter, der også kaldes kviklån, minilån, mobillån og hurtig-lån.

Hvordan får man et SMS lån?

Det er faktisk ganske enkelt at ansøge om og få bevilget et lån via SMS. Som hovedregel skal disse betingelser være opfyldte:

Det skal være dit første lån

Udbyderne af de gratis SMS lån yder kun det første lån gratis.

Kun mindre beløb

Det er typisk op til 6.000 kroner, du kan låne gratis.

30 dages tilbagebetaling

Lånet skal betales inden 30 dage for at være gratis.

Nye og kendte SMS lån på nettet - vi har dem!

Mange har interesse i de nye lån i 2019, og det skyldes primært, at nye lån, SMS lån og kassekreditter som regel har gode tilbud, når de skal ind på markedet. Når du som forbruger gerne vil låne penge online, er det jo attraktivt at få så lave renter som muligt.

Faktisk er der nye lån, der er helt uden renter, hvis de betales tilbage typisk indenfor 30 eller 60 dage. For eksempel Ferratum og Simbo.

Nye lån til boligejere

En anden gruppe, der ofte undersøger markedet for de nyeste lån, er de danske boligejere. Omprioritering kan ofte betyde en ganske stor besparelse månedligt - eller en kortere løbetid på et kreditforeningslån. Det er blandt andre Nykredit, Realkredit Danmark og visse banker, der tilbyder disse nye lån. Nogle omtales endda som Superlån.

Nye kassekreditter

Det er også populært at optage en kassekredit - eller løbende kredit online i dag. Dels er det en meget fleksibel løsning, og dels er der mulighed for at få udbetaling omgående, så du i praksis kan have penge udbetalt under en time efter, du har ansøgt om et nyt lån!

Hvor meget kan man låne med et SMS kviklån?

Tidligere var det kun de helt små kviklån, der kunne bevilges på denne måde, men i dag er det faktisk sådan, at det er muligt at få forbrugslån på helt op til 400.000 kroner online.

Vi har alle de nye SMS kviklån i vores oversigt

Det er dog de færreste, der eftersøger et gratis SMS lån, som har behov for at låne så mange penge.

Typiske lånestørrelser med nye SMS lån er:

 • 1.000 kroner
 • 3.000 kroner
 • 5.000 kroner
 • 8.000 kroner
 • 12.000 kroner

Hvor meget kan man låne gratis?

Som tidligere nævnt, er det maksimale mobillån gratis på 6.000 kroner. Men der er dog undtagelser, og en af dem er Ferratum Kredit, hvor det er muligt at få op til 20.000 kroner i gratis SMS kredit helt rentefrit i 30 dage for nye kunder!

Hvem kan optage nye mobillån?

At sige at alle kan optage mobillån er måske en overdrivelse, men det er det bestemt ikke, hvis vi siger, at næsten alle kan optage gratis mobillån!

Se her, hvad det kræver at optage et af de nye SMS kviklån mobillån:

 • Ingen RKI - SMSlån trods RKI er et absolut no-go! Er du registreret i RKI, kan du altså ikke optage kvik lån SMS, sorry!
 • Minimum 18 år - Kvik SMS lån 18 år betyder altså, at unge kan låne penge - men husk nu at bruge fornuften!
 • Fast indtægt - med fast indtægt menes, at du er i arbejde, og indtægten må ikke komme fra kontanthjælp eller dagpenge.
 • Dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse - udlændinge med adresse i udlandet kan altså ikke SMS låne

Betænkningstid på SMS kviklån og mobillån

Loven foreskriver en "betænkningstid" på SMS kviklån og mobillån (og alle andre hurtige kreditter) på 48 timer. Dette er for at beskytte dig som forbruger, og det er sådan set fint nok.

Du skal blot huske, at ønsker du et nyt SMS lån med penge med det samme, skal du optage mobillånet som en kassekredit. SMS kviklån som en kassekredit er stort set det samme som et kviklån SMS, bare med den forskel. Den eneste forskel er, at du får udbetaling med det samme.

Hurtig finansiering nu og få penge med det samme!

Lynlån uden kreditvurdering

Rigtig mange danskere vilde med at optage lynlån på 30 minutter udbetaling med det samme, netop på grund af hurtig udbetaling. Men der er dog en anden og meget væsentlig faktor, som låntagerne også er vilde med; Nemlig SMS lån uden kreditvurdering.

SMS lån uden kreditvurdering betyder kort og godt, at online lånefirmaerne ikke kreditvurderer dig fra ende til anden. Du skal med andre ord hverken fremvise budget, årsopgørelse eller lønseddel, hvilket jo er en kæmpe fordel. Udover kredit uden kreditvurdering, kan du ligeledes låne penge uden sikkerhed.

Lån uden sikkerhed og dokumentation, betyder at låneselskaberne ikke kræver pant for lånet i form af fast ejendom eller værdipapirer. Du skal altså ikke stille nogen former for sikkerhed, og det er vel næsten det samme som at låne penge uden krav.

Lige for at ridse det kort op, så er fordelene ved kviklån, udover straks udbetaling, følgende:

 • Kredit uden kreditvurdering
 • Kviklån uden sikkerhed
 • Finansiering uden krav
 • Minilån uden ansøgning
 • Privatlån uden fast indtægt

Forbrugslån uden kreditvurdering, sikkerhed eller dokumentation og få udbetaling af lånet med det samme. Lån penge uden krav og uden ansøgning på 2 minutter!

Scroll til toppen