Lån penge uden kreditvurdering og krav?

Kviklån uden sikkerhed i dag: lørdag, 21/5 - Bemærk: Lån trods RKI uden kautionist er ikke muligt.

Vi modtager provision for låneformidling - Listen viser ikke alle lån i Danmark og er ikke objektiv.

Hurtigt lån uden krav Det var overraskende nemt! Har altid været lidt skeptisk overfor de mange løfter om kviklån uden RKI, kautionist og den slags, men jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket her på lån-gratis.dk!

Søgte et lån på 12.000 kr og fik ja på mindre end 1 minut. Og det vildeste var, at jeg havde pengene til rådighed på min konto et par timer senere. Tak for hjælpen!

Arne Busk 21/04/19

Kan jeg få et lån, hvis jeg er på bistandshjælp?

Du kan sagtens få et kviklån eller en kassekredit her, selvom du er på bistandshjælp.

Hvad hvis jeg er arbejdsløs? Kan jeg få et lån alligevel?

Du kan godt få et kviklån eller kassekredit her, hvis du er arbejdsløs og på dagpenge.

Har I åbent for udbetaling af lån i weekender?

Ja bestemt! Du kan få kassekredit, kviklån og samlelån her hele weekenden og døgnet rundt inkl. helligdage.

Er der ingen kreditvurdering?

Jo, der foretages en individuel kreditvurdering, der typisk sker automatisk og dermed er den meget lempeligere end den, der foretages i banken.

Lån uden kreditvurderingDer er rigtig mange fordele ved hurtige online lån, og en af dem er blandt andet, at du kan låne penge uden sikkerhed. Nå ja, du kan også næsten få lån uden kreditvurdering og uden alverdens andre krav, men mere om det senere.

Lån penge uden sikkerhed betyder ganske enkelt, at online långivere ikke stiller krav om pant for lånet. Normalt er det en betingelse for pengelån, at låntager stiller sikkerhed for lånet, men sådan forholder det sig ikke her. Dog er lån trods RKI uden kautionist et særligt forhold, der beskrives senere her.

Låner du penge online, slipper for at stille nogle former for pant. Pant ville normalt være en af følgende former:

 • Håndpant, hvor kreditor får pant i eksempelvis værdipapirer.
 • Underpant, hvor kreditor modtager et tinglyst pantebrev i aktiver som fast ejendom, bil o.l.
 • Kaution, hvor en kautionist indestår for låntagers gæld
 • Garanti fra banken, hvor banken garanterer tilbagebetaling af gælden

Ved hurtig lån uden sikkerhed kan du skyde en hvid pil efter alt, hvad der har med sikkerhedsstillelse at gøre. Du låner pengene på dit glatte ansigt, og du behøver altså IKKE at stille garantier, sikkerhed eller kaution.

Billige lån uden sikkerhed

En logisk tanke ville være, at disse lån må koste formue i renter og gebyrer! Nej, du får ovenikøbet billige lån uden sikkerhed, selvom det burde være det komplet modsatte. Renten på disse online lån starter fra lige under 4%, hvilket jo er ganske billigt, alt taget i betragtning.

Lån uden sikkerhed og dokumentation

For at det ikke skal være løgn, så starter renten faktisk ved 0%! Sagen er den, at alle nye kunder kan få første lån gratis, læs mere. Ser vi lige bort fra de gratis lån, så har vi altså en attraktiv rente på lige under 4%. Kan bankerne gøre det billigere? Nej, det kan de bestemt ikke!

Billige lån uden sikkerhed finder du på internettet og ingen andre steder. Bankerne vil i øvrigt end ikke overveje at låne dig penge, med mindre du kan stille sikkerhed for hele det skyldige beløb!

Hvis du kigger i ovenstående liste, finder du en lækker oversigt over alle de billige lån uden sikkerhed og dokumentation. Vi har listet samtlige udbydere, så du blot skal bruge ganske kort tid på at vælge hvilken.

Du kan sammenligne udbyderne ud fra renten (ÅOP), lånebeløb, løbetid etc., det er op til dig. Du vil måske opdage, at lånene har forskellige navne eller betegnelser. Udover selve betegnelserne er der overhovedet ingen forskel på lånene.

Nedenstående navne/betegnelser kan du støde på:

 • SMS lån uden sikkerhed, læs mere
 • Hurtig lån uden sikkerhed
 • Minilån uden sikkerhed, klik her
 • Kviklån uden kreditvurdering
 • Mobillån uden sikkerhed
 • Kviklån uden sikkerhed

Optag også lån uden kreditvurdering?

Du kan næsten optage lån uden kreditvurdering, men du bliver altså kreditvurderet - bare ikke på samme måde som i banken. Normalt ville du blive bedt om at fremvise en hulens masse dokumenter, så långiver kan kontrollere din kreditværdighed.

Kviklån uden kreditvurdering og uden at vise lønseddel

Sådan foregår det IKKE på nettet, for her betyder lån uden kreditvurdering, at det hele kører via eSkatData. Det, at kunne låne penge uden en egentligt kreditvurdering online, betyder, at der stadig bliver kigget på dine skatteoplysninger. Kreditvurderingen er blot langt mere lempelig, og den tager kun 30 sekunder!

De dokumenter, du slipper for at fremvise, er følgende:

 1. Lønseddel - det, du reelt set kan, er, at du kan optage lån uden lønseddel. Normalt ville du skulle fremvise dine seneste 3 lønsedler, men ikke ved lån på nettet - der hentes de automatisk.
 2. Årsopgørelse, denne kan du ligeledes lade blive liggende i skuffen. Lån uden årsopgørelse er præcis det, du kan med online lån, fordi den hentes automatisk via eSkatData.

Lån penge trods RKI uden kautionist? Nej - det er ganske enkelt ikke muligt, og der er ikke noget at gøre. Er du i RKI, er din eneste mulighed for at låne penge, at du har en kautionist. Men du bør slet ikke overveje at låne penge, hvis du står i RKI!

Du kan også låne penge uden indtægt

Som du måske kan udlede af ovenstående, så er det altså muligt at låne penge uden fast indtægt. Tidligere har det ikke været muligt at få lån uden fast indkomst, men det er det altså nu.

Se her, hvad det reelt betyder:

 1. Lån penge på kontanthjælp er altså muligt med disse kviklån. Gode lån på kontanthjælp finder du på nettet og udelukkende på nettet. Ingen andre lånefirmaer vil låne penge til ledige end de online lånefirmaer.
 2. Lån penge på dagpenge er naturligvis heller ikke et problem. Du skal jo ikke have fast indtægt eller fremvise lønseddel, så du låner bare (brug dog stadig din sunde fornuft)!

Som du kan se, er det ikke noget problem at låne penge som ledig. Lån penge nu uden job kan sagtens lade sig gøre, men vi opfordrer alle til at tænke sig om. Uden et job har du med stor sandsynlighed ikke den store indkomst, så lån med fornuft.

Inden du tager et lån på kontanthjælp, bør du først undersøge, hvor meget lån du må optage. Du må gerne låne penge på kontanthjælp, men lånet må typisk ikke være for stort. Der er regler for, hvor stor en formue du må have, når du er på kontanthjælp, så undersøg det.

Du kan næsten låne penge uden krav!

Som det fremgår af ovenstående, så er det lige før, at du kan låne penge uden krav. Det er dog ikke helt sandt, men alligevel ikke langt fra. Et ufravigeligt krav, som du skal kunne opfylde, er, at du ikke må stå i RKI. Mange mennesker efterspørger faktisk lån uden RKI og kreditvurdering såvel som lån trods RKI og kautionist.

RKI står for Ribers Kredit Information, og det er et register over dårlige betalere, læs mere. Det er muligt at låne penge uden sikkerhed, og næsten uden kreditvurdering og lønseddel, men det er slet ikke muligt i RKI. Det er kun meget få udbydere, der tilbyder lån trods RKI, og dem anbefaler vi ikke. Et lån optaget trods RKI er som hovedregel enten på det grå marked eller et RKI lån med kautionist - og så er det ikke et lån uden sikkerhed og kreditvurdering længere.

Et andet ufravigeligt krav er, at du skal være fyldt 18 år. Først når du er fyldt 18 år, er du myndig, og dermed kan du selv træffe økonomiske beslutninger. Lån penge 18 år uden sikkerhed kan vi kun anbefale, at du ikke gør noget overilet. Vores bedste råd er at vente, til du fylder 20 - 21 år, da et kviklån kan få konsekvenser for din fremtid.

Lån penge uden krav 24 timer i døgnet

Vi får af og til stillet spørgsmålet, om det er muligt at låne penge uden ansøgning. Lån penge uden ansøgning er næsten muligt, men ikke helt. Du bliver nødt til at bruge 2 minutter på at udfylde et par personlige oplysninger, som navn og adresse.

Ansøgningen afsluttes ved, at du underskriver låneansøgningen med dit NemID. Derefter går der maks 45 sekunder, før svaret fremgår på skærmen. Er du godkendt, vil pengene stå på din NemKonto i løbet af maks 1 time - DØGNET RUNDT - 24/7, 365 dage.

Og nej, det er ikke muligt at låne penge uden NemID længere. Kun lån med NemID kan lade sig gøre nu om dage. Men du kan så også låne både 500, 1000, 2000, 3000, 5000, 10000, 20000, 30000, 40000, 50000, 60000 og sågar op til 400000 uden sikkerhed med dit NemID.

Kviklån uden kreditvurdering og krav

Optag næsten kviklån uden kreditvurdering og krav er kommet for at blive. Vi opdaterer flere gange dagligt tilbud på de nye kviklån i vores sammenligning øverst på siden. Kviklån er for dig, der har brug for penge nu og her, og der skelnes ikke mellem gode og dårlige bankkunder online. Alle kunder får samme gode behandling, når de ansøger om kviklån på nettet.

Et lån uden RKI og uden kautionist er for dig, der ikke er registreret i RKI. Et lån trods RKI kan kun ske med en kautionist, men som sagt tidligere, så lad være med at bevæge dig ud i RKI lån!

En forbruger er kreditværdig, når forbrugeren har råd til at betale ydelserne på det nye lån til tiden, efter at alle andre udgifter er betalt. Hvis der er tale om kassekredit eller stående lån, skal forbrugeren også både have råd til at betale påløbne renter og gebyrer samt kunne afdrage gælden inden rimelig tid.

Det vil sige, at forbrugerens indtægt skal kunne betale:

 • alle forbrugerens faste udgifter (skat, renteudgifter, afdrag på gæld, boligudgifter, vand, varme, el, forsikringer, TV, licens, telefon, internet osv.)
 • alle forbrugerens variable udgifter (mad og andet livsnødvendigt forbrug, personlig pleje, tøj, evt. medicin, tandlægebesøg osv.)
 • afdrag og omkostninger på det nye lån
Scroll til toppen