LÅN-GRATIS.DK

Lån-gratis.dk er Danmarks bedste udbyder af sammenligninger af gratis kviklån og andre online lån. Vi gør det nemt for dig at finde de bedste og billigste lån på rekordtid. Vi sammenligner, og du sparer tid og penge. Bemærk, at vi modtager provision for lån bevilget gennem os.

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktformular, ligesom du kan ringe eller sende os en e-mail. Lån Gratis er drevet af:

Jumi ApS | Fyrrebakken 38 | 9000 Aalborg | CVR: 33077017 | Tlf.: 52640661| Mail: tondenx@gmail.com

Invalid Email

Lisette18/03/2020

Fed hjemmeside Det er da en genial service I tilbyder! Tusind tak for hjælpen. Jeg fandt et lån hos Ferratum, og det gik stærkt.

Donna19/08/2019

God vejledning Hej! Tak for en god og gennemarbejdet vejleding der hjalp mig til at træffe den rigtige beslutning i forhold til, hvordan jeg skulle låne penge uden at stille sikkerhed. Jeg fik et godt lån med en rimelig rente.

Morten Unggaard27/06/2019

Genial service! Vil bare lige sige tak med fem stjerner! Det er så flot, at I kan hjælpe med kredit i en weekend. Det kunne bankerne lære noget af. Jeg stod med et akut behov for penge en søndag formiddag, og 2 timer senere havde jeg mit lån på kontoen. SÅDAN!

Sonja G.07/05/2019

Endelig et ordentlig kviklån Jeg ved godt at dem der kviklån er meget i aviserne og mange er sure men for mig virker det! Her kan jeg finde de lån uden at stille sikkerhed og kreditvurdering som jeg har brug for og jeg betaler altid tilbae i en fart så ingen problemer der!

Arne Busk21/04/2019

Hurtigt lån uden krav Det var overraskende nemt! Har altid været lidt skeptisk overfor de mange løfter om kviklån uden RKI, kautionist og den slags, men jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket her på lån-gratis.dk!

Søgte et lån på 12.000 kr og fik ja på mindre end 1 minut. Og det vildeste var, at jeg havde pengene til rådighed på min konto et par timer senere. Tak for hjælpen!

Sonja Fie Larsen09/04/2019

Nemt lån uden kreditvurdering Nå ja... Det er jo ikke os alle der har en super fin kreditvurdering, vel? Og så er det ikke så nemt at få et kviklån eller en kredit nogen steder. Jeg er godt nok ikke i RKI men jeg har heller ikke mulighed for at få en kautionist.

Heldigvis for lån-gratis.dk siger jeg bare! Det tog mig under 10 minutter fra jeg kom ind på jeres hjemmerside til jeg var godkendt til et lån på 12.000.

Tak skal I have for en god service!

Morten Krøll07/04/2019

Weekenden reddet Det sker nogen gange at kassen lissom render tør en fredag aften og altid når alle de andre skal feste. Banken er lukket men så er der jo åbent hos jer!

Jeg har 3 gange nu taget et lille lån en fredag aften eller lørdag formiddag og haft skejserne på kontoen i løbet af en time eller to. Sådan!

Vil du give os karakter for vores service?

Krævet felt

Hvor mange?
Overskrift
Hvad synes du om os?

Scroll til toppen