SMS LÅN GRATIS

OBS: Ferratum, VIVUS, Simbo & LendOn har gratis & rentefrit SMS lån mobillån til ALLE nye kunder! Nye SMS lån nu opdaterede tirsdag, 11/12/18

Det er nemt at få et SMS lån gratis med os!

Mobil lån hurtig udbetaling

SMS lånDu har sikkert set en masse reklamer med SMS lån hurtig udbetaling eller mobillån hurtig udbetaling, og det kan du roligt tage meget bogstaveligt. Vælger du et SMS lån hurtig udbetaling, så vil den simple og super nemme låneproces se ud som følger:

 1. 2 minutter: på at udfylde dine personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail)
 2. 20 sekunder: Udfyld det ønskede lånebeløb og løbetid på mobillånet
 3. 10 sekunder: Underskriv låneansøgningen med dit NemID
 4. 15 - 30 sekunder: Afvent svar på skærmen eller per e-mail
 5. 30 - 45 minutter: Hurtig udbetaling direkte ind på din NemKonto

Som du kan se af ovenstående, så tager den samlede proces med selve ansøgningen - ALT inklusiv - maksimalt 3 minutter. Bliver du godkendt, læner du dig tilbage i sofaen, eller går ned og shopper en lille tur, og når du kommer hjem, er udbetalingen effektueret.

Kvik SMS lån på 2 minutter døgnet rundt, året rundt!

Lån hurtig udbetaling er bestemt ingen overdrivelse, når det kan gøres på under en time - og her snakker vi altså døgnet rundt, året rundt - inklusiv weekender (lørdag og søndag) samt helligdage. Med så hurtig udbetaling behøver du ikke længere at bekymre dig om uventede eller uforudsete udgifter - for du kan bare optage SMS lån penge samme dag og betale dem nu og her med et SMS lån nu!

Hvad er et SMS lån?

Egentlig kaldes denne type lån ikke længere SMS lån sådan officielt - men det er en betegnelse, der har sat sig ganske fast sammen med termen "mobillån" eller "SMS lån mobillån". Den stammer fra dengang, hvor de typisk ret små lån med meget kort løbetid blev ansøgt om via en SMS besked - altså lån via SMS.

I dag har alle jo adgang til internet via både mobiltelefon og hjemme på desktop-computeren, og det reelt fjernet behovet for de SMS baserede låneansøgninger. Det er meget nemmere at klare det hele online via mobil eller computer.

Mobil lån uden sikkerhed er én af mange fordele!

Men igen: SMS lån er en betegnelse, der har fundet fodfæste, og den betegnelse bruges i dag helt naturligt om de typer af online lån, der også kaldes kviklån, minilån, mobillån og hurtig-lån.

Hvordan får man et gratis SMS lån?

Det er faktisk ganske enkelt at ansøge om og få bevilget et gratis lån via SMS. Som hovedregel skal disse betingelser være opfyldte:

Det skal være dit første lån

Udbyderne af de gratis SMS lån yder kun det første lån gratis.

Kun mindre beløb

Det er typisk op til 6.000 kroner, du kan låne gratis.

30 dages tilbagebetaling

Lånet skal betales inden 30 dage for at være gratis.

Hvor meget kan man låne med et SMS lån?

Tidligere var det kun de helt små lån, der kunne bevilges på denne måde, men i dag er det faktisk sådan, at det er muligt at få lån på helt op til 400.000 kroner online.

Vi har alle de nye SMS lån i vores oversigt

Det er dog de færreste, der eftersøger et gratis SMS lån, som har behov for at låne så mange penge.

Typiske lånestørrelser med SMS lån er:

 • 1.000 kroner
 • 3.000 kroner
 • 5.000 kroner
 • 8.000 kroner
 • 12.000 kroner

Hvor meget kan man låne gratis?

Som tidligere nævnt, er det maksimale SMS lån gratis på 4.000 kroner. Men der er dog undtagelser, og en af dem er Ferratum Kredit, hvor det er muligt at få op til 20.000 kroner i gratis SMS kredit helt rentefrit i 30 dage for nye kunder!

Hvem kan optage gratis mobillån?

At sige at alle kan optage gratis mobillån er måske en overdrivelse, men det er det bestemt ikke, hvis vi siger, at næsten alle kan optage gratis mobillån!

Se her, hvad det kræver at optage et af de nye SMS lån mobillån:

 • Ingen RKI - SMS lån trods RKI er et absolut no-go! Er du registreret i RKI, kan du altså ikke optage SMS lån nu, sorry!
 • Minimum 18 år - SMS lån 18 år betyder altså, at unge kan låne penge - men husk nu at bruge fornuften!
 • Fast indtægt - med fast indtægt menes, at du er i arbejde, og indtægten må ikke komme fra kontanthjælp eller dagpenge.
 • Dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse - udlændinge med adresse i udlandet kan altså ikke SMS låne

SMS lån gratis i 2018

Loven foreskriver en "betænkningstid" på et gratis SMS lån på 48 timer. Dette er for at beskytte dig som forbruger, og det er sådan set fint nok. Du skal blot huske, at ønsker du et nyt SMS lån med penge med det samme, skal du optage mobillånet som en kassekredit. SMS lån som en kassekredit er stort set det samme som et kvik lån SMS, bare med den forskel at du får udbetaling med det samme.

Hurtig SMS lån nu og få penge med det samme!